Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM

Despre noi

Cine suntem

Suntem reprezentantul in Romania pentru sistemele de spalare automate si produsele Wash Italia.

Misiunea noastra

Dorim sa furnizam la cele mai inalte standarde consultanta si toate echipamentele necesare deschiderii unei spalatorii auto self service.

Viziunea noastra

Sa furnizam cele mai noi si mai performante echipamente pentru spalatorii auto self service pentru toti clientii nostrii.

Despre firma noastra

In prezent, Wash Italia a reusit sa obtina un inalt nivel de experienta intr-o varietate de domenii legate de constructia si furnizarea sistemelor de spalare a masinilor. Fie ca vorbim despre sistemele automate de spalare cu perii sau portaluri destinate curatarii camioanelor oferim cele mai performate echipamente.

Datorita eforturilor noastre constante pentru a aduce imbunatatiri echipamentelor obtinem rezultate excelente si recenzii pozitive de la clientii nostri. De fapt, Wash Italia este considerata o companie avangardista in domeniul spalarii autovehiculelor datorita experientei dobandite de-a lungul anilor. Acest lucru ne-a adus recunoastere internationala.

Sistem complet spalatorie auto Linea Sport

Aveti nevoie de consultanta pentru deschiderea unei spalatorii?

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nevoie de consultanta din partea noastra. Va stam la dispozitie cu sfaturi si toata experienta noastra pentru deschiderea unei spalatorii noi sau dezovoltarea celei pe care o detineti.