Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM
Standul de prezentare Wash Italia la SAB 2022

Wash Italia la Salonul Auto Bucuresti 2022

Salonul Auto Bucuresti (SAB) & Accesorii 2022 si-a deschis si in acest an portile la Romexpo pe data de 16 octombrie. Vizitatorii au putut admira modele de masini in premiera dar si modele exclusiviste de la marci auto renumite. Evenimentul a fost organizat in pavilionul B2 de la Romexpo iar expozantii, printre care si Wash Italia, au avut la dispozitie 25.000 de metri patrati pentru prezentarea noutatilor din acest an.

Wash Italia la Salonul Auto Bucuresti
Wash Italia la Salonul Auto Bucuresti

In cadrul standului nostru vizitatorii au putut admira si afla detalii despre ultimele tehnologii aparute in domeniul spalatoriilor auto si in premiera absoluta in Romania am prezentat un portal automat cu perii pentru spalarea autovehiculelor de mari dimensiuni: camioane, autocare, autobuze, etc. Spalatoria automata este adusa in Romania de la partenerul nostru italian Aquarama.

Pe langa spalatoria automata pentru camioane am prezentat si spalatoria automata cu perii Aquarama Stargate S9 si noua generatie de echipamente pentru spalatoriile auto self service.

Tot in cadrul standului nostru de prezentare am expus noua gama de detergenti si solutii de spalare pentru spalatoriile auto. Am prezentat, in premiera, noii detergenti pudra speciali conceputi pentru spalatoriile auto self service.

Prezentare detergenti Wash Italia
Prezentare detergenti Wash Italia