Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM
parteneriat WashItalia Aquarama

Wash Italia aduce in Romania spalatoriile automate cu perii AQUARAMA

Suntem bucurosi sa va anuntam de recentul parteneriat incheiat intre noi si cel mai mare furnizor de echipamente pentru spalatorii din Italia, AQUARAMA. Prin acest parteneriat vom furniza pentru clientii din Romania spalatorii automate cu perii dar si spalatorii tip tunel.

sediul Aquarama din Italia
sediul Aquarama din Italia

AQUARAMA produce sisteme de spalare cu inalta presiune pentru autovehicule de peste 20 de ani. In acest moment AQUARAMA are propria unitate de cercetare si dezvoltare si detine mai multe brevete de inventie in domeniul tehnologiilor inovative care stau la baza echipamentelor furnizate. Prin colaborarea incheiata cu AQUARAMA aducem in Romania tehnologie de ultima generatie care are cel mai inalt grad de fiabilitate, calitate si durabilitate.

Uzina de productie AQUARAMA din Italia are nu mai putin de 12.500 m² acoperiti si o suprafata totala de 25.000 m². Echipa AQUARAMA este formata din ingineri specializati si arhitecti care pot realiza studii de fezabilitate, planificari arhitecturale, instalatii si echipamente inovative.

Mai jos aveti o lista cu produsele (spalatoriile cu perii) pe care le putem furniza si instala in Romania. Wash Italia detine personal calificat care asigura predarea „la cheie” a spalatoriilor comandate dar care poate asigura si mentenanta lor. Este foarte important ca atunci cand alegeti furnizorul de echipamente sa alegeti un furnizor care poate asigura rapid si service-ul dar si consumabilele. Wash Italia este prietenul spalatoriei dumneavoastra!

[products limit=”8″ columns=”2″ orderby=”date” order=”DESC” ids=”3679,3693,3719,3725,3732,3739,3746,3754″]