Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM
montaj spalatorie automata cu perii Stargate S111

Wash Italia a instalat cea mai moderna spalatorie automata de la Aquarama

Wash Italia a finalizat cu succes instalarea portalului automat pentru spalarea autovehiculelor, Aquarama Stargate S111. Instalarea s-a realizat intr-una dintre spalatoriile proprii, „Spalatoria Toricanii” din Ramnicu Valcea.

Spalatoria automata Stargate S111 este cea mai performanta spalatorie automata cu perii si jet de la Aquarama. Performantele tehnice sunt incredibile: poate spala un autovehicul utilizand un program cu perii sau cu jet in DOAR 3 minute (inclusiv program de uscare). Un program complet de spalare, inclusiv spalarea sasiului dureaza DOAR 8 minute.

Wash Italia, prin parteneriatul incheiat cu producatorul italian Aquarama poate instala oriunde in Romania toata gama de spalatorii automate cu perii sau jet.

Pentru investitorii interesati de achizitia si instalarea unui astfel de portal, acesta poate fi vizionat si testat in curtea noasta din strada Barajului nr. 12 din Ramnicu Valcea.

Spalatorie Automata cu perii si jet
Spalatorie Automata cu perii si jet

Instalarea spalatoriei automate cu perii si jet

Instalarea si punerea in functiune Stargate S111 la Ramnicu Valcea

1. Constructia fundatiei din beton cu incalzire in pardoseala

Constructia fundatiei, instalarea portalului si a structurii metalice care o protejeaza de intemperii a durat aproximativ o luna si a inceput cu turnarea fundatiei din beton. Fundatia a fost prevazuta cu instalatie de incalzire in pardoseala pentru a evita formarea ghetii si pentru a asigura functionarea non stop a spalatorie chiar si pe timpul iernii cand temperaturile scad sub 0°C.

2. Instalarea echipamentelor si a celor 3 arce mobile

Dupa turnarea fundatiei din beton au sosit din Italia echipamentele de spalare si structura metalica care acopera portalul si il protejeaza de intemperii. Am inceput cu instalarea celor 3 arce mobile de spalare (2 principale si una intermediara). Sistemul este un sistem patentat de catre cei de la Aquarama. Acest sistem permite ca spalarea sa fie foarte rapida pentru ca asigura mai putine treceri peste masina pentru fiecare program de spalare in parte.

3. Instalarea structurii metalice care protejeaza spalatoria de intemperii

In paralel cu montajul arcelor mobile si legarea instalatiilor la utilitati s-a realizat si montajul structurii metalice din otel galvanizat. Structura are rolul de a proteja unitatea de spalare de intemperiile vremii, mai ales iarna cand ninge. Structura metalica si instalatia care asigura incalzirea in pardoseala permit ca spalatoria sa functioneze non stop si iarna cand temperaturile scad sub 0°C.

Spalatoria este dotata cu program pentru spalarea sasiului si este singura spalatorie din Ramnicu Valcea si imprejurimi care poate realiza acest lucru. Spalatul sasiului este foarte utila pe timp de iarna, atunci cand pe carosabil sunt imprastiate substante pentru deszapezire (sare sau clorura de calciu). Am scris despre indepartarea substantelor corozive intr-un articol separat.

4. Punerea in functiune a instalatiei de spalare

Dupa instalarea utilitatilor si configurarea echipamentelor electronice a urmat punerea in functiune a instalatiei de spalare si testarea echipamentelor.

Dupa efectuarea testelor, spalatoria functioneaza in sistem NON STOP in locatia noastra, „Spalatoria Toricanii”. Au inceput sa apara si primele recenzii ale utilizatorilor; recenzii pozitive.

„Spalatoria Toricanii” detine in acest moment cea mai moderna si rapida instalatie de spalat exterior din judetul Valcea si singura de acest fel din Romania.

1 Comment

  • Melci Constantin spune:

    Vreau sa deschid si eu o spălătorie automată cu perii,si as vrea să stiu cât costă si în cât timp se poate face.

Comments are closed.