Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM

Wash Italia – Spalatorii automate de tip tunel

Spalatorie automata tip tunel STARTUBE

Furnizam, instalam si oferim toata logistica necesara operarii unei spalatorii tip tunel

Startube
Spalatorie Automata Tip Tunel StarTube

„Aquarama Startube”  este spalatoria auto tip tunel care poate raspunde pe deplin celor mai exigente nevoi de spalare venite din partea investitorilor care doresc sa deschida o spalatorie auto.

Spalatoria Startube este incredibil de versatila. In functie de ceea ce se doreste a fi instalat, aceasta poate avea, la final, intre 9 si 40 metri lungime. Poate fi configurata dupa dorintele clientilor de specialistii Wash Italia, dupa o analiza a traficului estimat si a profilului autovehiculelor care urmeaza a fi spalate.

Tehnologie de ultima generatie

Video prezentare spalatorie tip tunel instalata in Brescia, Italia.

✓ tehnologie de ultima generatie de la unul dintre cei mai mari producatori echipamente pentru spalatorii auto din Europa. Wash Italia a incheiat un acord de furnizare a spalatoriei Startube in Romania cu producatorul italian Aquarama.

✓ poate functiona si in regim self service

✓ poate spala un flux foarte mare de masini

✓ fiind o spalatorie automata poate functiona doar cu personal de intretinere

✓ spre deosebire de spalatoriile self service clientii nu depun nici un efort

✓ ideala pentru amplarea in parcarea unui mall sau centru comercial

Cere oferta spalatorie automata tip tunel

Un reprezentant Wash Italia va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp pentru a va oferi detalii despre spalatoria tip tunel Startube

  spalatorie automata tip tunel Startube 2

  De ce sa alegeti spalatoriile Wash Italia?

  Wash Italia aduce in Romania tehnologie de ultima generatie in domeniul spalatoriilor auto.

  Fie ca vorbim despre spalatorii auto self service.

  Fie ca vorbim despre spalatorii automate cu perii sau fara perii sau spalatorii tip tunel, Wash Italia are echipe specializate atat in Romania dar si in Italia care le poate livra „la cheie”.

  Wash Italia ofera servicii de mentenanta, consumabile si detergenti pentru spalatorii tip tunel predate „la cheie” de catre firma noastra.

  Pentru ca detinem propriile spalatorii, stim cat de important este ca timpul necesar reviziilor sau reparatiilor ocazionale sa fie foarte scurt. Achizitionand spalatorii tip tunel de la Wash Italia va alegeti cu un partener de incredere care isi respecta clientii si care va poate asigura toata logistica pentru operarea tunelului.

  Daca aveti intrebari legate despre spalatoriile tip tunel sau despre spalatorii auto in general, nu ezitati sa ne contactati!

  Spalatorie modulara automata tip tunel

  Spalatorie modulara tip tunel
  touchscreen spalatorie automata

  Touchscreen si butoane

  Toate programele de spalat pot fi selectate de pe display-ul cu touch.

  sistem remorcare din otel inoxidabil cu role

  Sistem de remorcare din otel inoxidabil

  Sistem de remorcare care trage vehiculele de rotile din fata prin statiile de spalare ale tunelului spalatoriei.

  Viteza de tractare poate varia in functie de numarul de masini care trebuiesc spalate. Lungimea liniei de tractare depinde de lungimea tunelului si poate fi intre 10 si 53 de metri si poate tracta autovehicule cu anvelope de maxim 360 mm.

  Platforma auto aliniere

  Platforma auto-aliniere

  Acest dispozitiv amplasat la intrare poate fi solutia pentru simplificarea accesului autovehiculelor in tunelul de spalare. Aceasta platforma pentru auto aliniere, ghideaza corect rotile vehiculului care urmeaza a fi spalat.

  Dispozitiv spalare roti pentru spalatorie tip tunel

  Dispozitiv pentru spalarea rotilor

  Dispozitivul pentru spalarea rotilor este compus din doua perii laterale instalate pe sasiu, care sunt capabile sa adere perfect la profilurile vehiculului. Procesul de spalare este imbunatatit de miscarea rotativa a rotilor in timpul fazei de avans prin tunel.

  Tot in aceasta faza este spalata zona inferioara a autovehiculului, barele de protectie si toate partile laterale inferioare. Inaltimea masini de spalat este de 1000 mm.

  Grup de spalare cu 5 perii pentru tunel spalatorie

  Grup de spalare cu 5 perii

  Grupul de spalare cu perii este compus din 4 perii verticale si o perie orizontala care pot avea integrate dispozitive de spumare si lustruire. Se poate adauga si o a doua perie orizontala daca este nevoie si sistemul FAST TRUCK.

  Primul perete de perii orizontale ale tunelului spalatorieri este destinat spalarii zonei frontale si laterale ale autovehiculului.

  Peria orizontala spala capota, geamul din fata al masinii, partea superioara si usa compartimentului de incarcare. Cea de-a doua pereche de perii este dedicata spalarii partilor laterale si a partii din spate a masinii.

  Toate periile sunt monitorizate electronic prin masurarea puterii active, care ajuta la adaptarea usoara la orice tip de profil pentru a optimiza gradul de eficienta.

  Grupul de uscare al tunelului spalatoriei

  Grupul de uscare

  Grupul de uscare este compus dintr-o lama orizontala inclinata la 35 de grade si doua lame verticale.

  Lama verticala din dreapta se apropie de autovehicul pentru a asigura o uscare optima.

  portalul de uscare cu perii

  Portalul de uscare

  Eventualele picaturi care mai raman dupa uscarea prin ventilatoare sunt indepartate cu doua perii verticale si una orizontala. Periile de uscare sunt fabricate dintr-un material foarte absorbant textil, care creeaza un efect de lustruire a vopselei vehiculului prin rotatia lor.

  7 Comments

  • OANA B. spune:

   Buna ziua.
   Dorim si noi o oferta completa pentru o spalatorie modulara tip tunel. ecobiocleansrl@gmail.com

   • washitalia spune:

    Buna ziua,

    Va rugam frumos sa ne contactati prin butonul de contact de pe pagina noastra. Completati formularul de contact (nume, numar de telefon si adresa de email) si lasati un comentariu. Un agent va lua legatura cu dumneavostra in cel mai scurt timp.

    Cu stima,
    Echipa Wash Italia

  • OANA B. spune:

   Buna ziua. Am dori o oferta pentru o spalatorie modulara tip tunel.
   ecobiocleansrl@gmail.com

   • washitalia spune:

    Buna ziua,

    Va rugam frumos sa ne contactati prin butonul de contact de pe pagina noastra. Completati formularul de contact (nume, numar de telefon si adresa de email) si lasati un comentariu. Un agent va lua legatura cu dumneavostra in cel mai scurt timp.

    Cu stima,
    Echipa Wash Italia

  • Radu ilie spune:

   Doresc o oferta completa a produselor dvs. Multumesc anticipat, Radu Ilie 0744304388

   • Moldovan Ciprian spune:

    Bună ziua. Dețin o spălătorie clasică manual și aș vrea să o modernizez și să o transform în Self Service …..Aștept să mă contactați. Mulțumesc.

    • washitalia spune:

     Buna ziua,

     Va rugam frumos sa ne contactati prin butonul de contact de pe pagina noastra. Completati formularul de contact (nume, numar de telefon si adresa de email) si lasati un comentariu. Un agent va lua legatura cu dumneavostra in cel mai scurt timp.

     Cu stima,
     Echipa Wash Italia

  Scrie un comentariu