Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM
Wash Romania retele sociale

#spalatoriiselfservice – Ne gasiti usor pe mai multe retele sociale

Suntem o companie moderna si dinamica care foloseste in permanenta tehnologie de ultima generatie pentru a furniza solutii cu grad mare de fiabilitate pentru industria spalatoriilor auto. Pe langa acest lucru incercam sa comunicam si oferim informatii clientilor si potentialilor clienti prin cat mai multe canale media. Am dezvoltat in ultimul an, in Romania, nu mai putin de 4 pagini web care contin informatii despre activitatea noastra, oferte si produse pentru spalatoriile auto (washitalia.ro, washromania.ro, spalatorii-self-service.ro si piesespalatorie.ro).

Tot ca parte a eforturilor noastre de informare a clientilor despre avantajele oferite de colaborarea cu firma noastra in domeniul spalatoriilor am deschis mai multe pagini de social media prin care furnizam informatii noi, proaspete din domeniul spalatoriilor auto in general si din domeniul spalatoriilor self service in particular.

Unde ne gasiti?

Pe Twitter ( https://twitter.com/WashSelf ) publicam periodic articole si informatii utile. Puteti urmari #spalatoriiselfservice sau #echipamentespalatoriiselfservice.

Pe Reddit ( https://www.reddit.com/user/washromania ) publicam pagini in subredditurile Afaceri, Antreprenori si in general publicam articolele noastre cu spalatorii self service.

Pe Facebook ( https://www.facebook.com/WashRomania/ ) publicam articolele noastre, multe dintre ele cu hashtag #spalatoriiselfservice.

Va multumim pentru interesul acordat paginilor noastre si va asteptam sa ne contactati.