Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM

Wash Italia – Producator de spalatorii self service

Spalatorii automate pentru camioane si autocare

Furnizam, instalam si oferim mentenanta post- vanzare pentru spalatorii automate pentru camioane

spalatorie automata camioane autocare Startruck 2

Firma noastra poate furniza echipamente si spalatorii automate pentru toate tipurile de autovehicule. In oferta noastra gasiti inclusiv spalatorii automate pentru camioane si autocare.

Wash Italia este partenerul de care aveti nevoie in cazul in care doriti sa deschideti o spalatorie pentru camioane pentru ca va putem oferi echipamente profesionale, montaj si predare „la cheie”.

Wash Italia vine cu toata logistica necesara operarii spalatoriei, inclusiv detergentii, piesele si consumabilele necesare. In acest sens am dezvoltat doua pagini web separate pentru fiecare divizie in parte: WashRomania.ro pentru solutiile chimice folosite in spalatorii si PieseSpalatorie.ro pentru divizia de piese si consumabile.

Wash Italia este prietenul spalatoriei tale!

Cere oferta portal automat spalare camioane

In cel mai scurt timp un reprezentant Wash Italia va lua legatura cu dumneavoastra si va raspunde intrebarilor dumneavoastra

  Alegeti tehnologia de ultima generatie

  spalatorie camioane cu perii Startruck logo
  portal spalare camioane TIR
  portal spalare camioane TIR

  Spalatoria automata STARTRUCK este o spalatorie pentru autovehicule mari. Este realizata cu ajutorul tehnologiei dezvoltate la centrul AQUARAMA din Italia.

  Spalatoria automata Startruck poate fi livrata in doua variante: varianta de 4.2 metri sau varianta de 4.6 metri. Latimea maxima a autovehiculelor care pot fi spalate cu ajutorul acestui portal este de 3.5 metri.

  Datorita programelor de spalare diversificate, portalul Startruck poate spala atat vechicule TIR (camioane de marfa) dar si autobuze, autocare, autoutilitare, autocamioane si chiar si masini mici.

  spalatorie camioane cu perii Startruck dimensiuni disponibile

  Nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari despre instalarea portalului Startruck

  Imagini cu portalul automat pentru camioane

  2 Comments

  • simona mitroiu spune:

   Buna seara,as dori o oferta de pret pt o spalatorie automata startruck pt camioane.
   Va multumesc!

   • washitalia spune:

    Buna ziua,

    Va rugam frumos sa ne contactati prin butonul de contact de pe pagina noastra. Completati formularul de contact (nume, numar de telefon si adresa de email) si lasati un comentariu. Un agent va lua legatura cu dumneavostra in cel mai scurt timp.

    Cu stima,
    Echipa Wash Italia

  Scrie un comentariu