Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM
Wash Romania

Prezentare hala productie instalatii spalatorii auto din Ramnicu Valcea

Unitatea noastra de productie este localizata in Ramnicu Valcea pe Strada Barajului nr.12, pe centura orasului, cu deschidere la drumul european E81. Avem ca vecini unul dintre marketurile Kaufland si dealer-ul Dacia-Renault Flamicom.

Wash Romania
Wash Romania
hala productie spalatorii Wash Italia vedere satelit
hala productie spalatorii Wash Italia vedere satelit

Hala noastra de productie de este in proces de modernizare pentru a ne extinde activitatea.

hala productie echipamente spalatorii Ramnicu Valcea
hala productie echipamente spalatorii Ramnicu Valcea

In ultimul an cererea de instalatii cu presiune pentru piste self service a fost foarte mare si suntem nevoiti sa reorganizam activitatea pentru a face fata cererii. Am furnizat si furnizam echipamente atat pentru spalatorii noi cat si pentru spalatorii deja existente care isi doresc echipamente profesionale noi realizate dupa tehnologia Wash Italia.

hala productie instalatii self service Wash Italia
hala productie instalatii self service Wash Italia
instalatii self service in diferite statii de executie
instalatii self service in diferite statii de executie

Dupa cum se poate vedea in imaginile de mai sus, in hala noastra de productie avem, in acest moment, nu mai putin de 6 instalatii cu presiune pentru camerele tehnice ale clientilor nostri. Toate sunt realizate cu tehnologie de ultima generatie Wash Italia care garanteaza functionarea instalatiilor cu timpi minimi de intrerupere pentru intretinere.

Dupa cum se poate vedea in imaginile de mai sus suntem deschisi colaborarii cu dumneavoastra, avem tehnologia necesara producerii instalatiilor cu presiune profesionale si mai ales nu suntem o firma „dintr-un garaj”. Detinem unitatea noastra proprie de productie iar tot in locatia de pe strada Barajului nr. 12 administram si una dintre spalatoriile noastre self service „Toricanii”. Daca decideti sa colaborati cu noi va putem face o prezentare la fata locului a tehnologiei noastre. Am scris in articolul „Atentie la furnizorii de spalatorii” mai multe detalii despre cum sa alegeti furnizorul de echipamente.

Firma noastra detine si stocuri de detergenti auto, piese pentru spalatorii si va poate asigura toata logistica necesara operarii spalatoriei dumneavoastra.

Multumim pentru interesul acordat produselor si serviciilor Wash Italia si va asteptam sa ne contactati daca aveti intrebari legate de o viitoare colaborare sau daca aveti intrebari legate de produsele comercializate de noi.