Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM
DOSATRON D3RE2 in cutie

Piese de schimb pentru spalatorii auto self service

Ca parte a strategiei noastre de a oferi clientilor nostri intregul suport pentru operarea unei spalatorii self service am inceput si furnizarea de piese si consumabile. In acest scop am deschis o noua pagina web in care prezentam oferta noastra de piese de schimb pentru instalatiile cu presiune dar si piese si echipamente pentru pistele de spalare. Tot la noi gasiti si piese de schimb uzuale pentru aspiratoarele si distribuitoarele de lavete din zona de servicii.

Noua pagina web este disponibila la adresa: https://piesespalatorie.ro si prin intermediul ei puteti cere o oferta de pret pentru oricare dintre piesele prezente in oferta sau puteti contacta un reprezentant care sa va ofere mai multe detalii prin intermediul formularelor de contact prezente in pagina.

Ce piese de schimb gasiti in oferta noastra

Pentru clientii care au construit spalatoriile cu ajutorul nostru avem pe stoc sau aducem la comanda orice piesa de schimb din camera tehnica (motoare, pompe, electrovalve), pentru pistele de spalare (brate rotative, pistoale spalare) sau pentru echipamentele din zona de servicii. Acesta este si unul dintre avantajele pe care le aveti daca achizitionati echipamente de la noi. Oferim tot suportul pentru operarea spalatoriei post vanzare.

Pentru clientii care au echipamentele realizate de terte firme putem sa incercam sa oferim echipamente compatibile.

Wash Italia este partenerul de incredere pentru operarea spalatoriei dumneavoastra.

Pe langa serviciul de furnizare de piese de schimb oferim si toata gama de detergenti pentru spalatorii auto, inclusiv spuma activa si ceara. Toti detergentii comercializati sunt de calitate superioara din Italia. Oferta noastra este disponibila la adresa https://washromania.ro/magazin/.

Va multumim pentru interesul acordat produselor si serviciilor oferite de firma noastra si va asteptam sa ne contactati.