Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM

Wash Italia – Producator de spalatorii auto self service

Investeste intr-o spalatorie automata cu perii si / sau jet

spalatorie automata cu perii si jet Stargate S111

Tehnologie de ultima generatie de la unul dintre cei mai mari producatori din Europa!

Constructia unei spalatorii auto este una dintre cele mai sigure investitii pe care o puteti face in 2019. De ce? In primul rand, in ultimii ani parcul auto national s-a marit considerabil si toate aceste masini trebuie spalate din cand in cand.

Wash Italia a incheiat un parteneriat cu unul dintre cei mai mari producatori de spalatorii automate din Europa, Aquarama. Contractul incheiat ne permite sa aducem in Romania tehnologie de ultima generatie in domeniul spalatoriilor automate cu perii.

Putem furniza si instala in Romania toata gama de spalatorii automate Stargate. Asiguram montajul „la cheie”, garantie si servicii de mentenanta post-vanzare pentru toate echipamentele livrate. Calitatea spalatoriilor automate Stargate este garantata atat de producatorul Italian care detine tehnologia dar si de Wash Italia, divizia din Romania.

WASH ITALIA este furnizorul de spalatorii automate cu perii care asigura servicii de mentenanta si care asigura inclusiv piesele de schimb si consumabilele in viitor!

spalatorie automata cu perii instalata de Wash Italia

Cere oferta Spalatorie automata Stargate

Un consultant Wash Italia va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp

  Modele Spalatorii Automate Stargate

  Modele de spalatorii automate cu perii sau jet de inalta presiune.

  De ce sa alegeti spalatoriile din oferta noastra?

  Motive pentru care sa alegeti sa lucrati cu noi

  Wash Romania

  In primul rand suntem o firma serioasa, cu traditie in furnizarea de echipamente, care detine propriile spalatorii atat in Romania cat si in Italia. Am precizat, in articolul intitulat „Alegeti cu grija furnizorul de echipamente self service” riscurile la care se expun investitorii atunci cand aleg un furnizor de echipamente care nu asigura mentenanta si piesele de schimb.

  Wash Italia asigura instalarea si predarea „la cheie” a instalatiilor, dar foarte important, este ca noi suntem un partener care va asigura mentenanta echipamentelor si piesele de schimb.

  Asiguram telefonic sau prin intermediul site-urilor noastre specializate, detergenti profesionali auto https://washromania.ro sau piese de schimb pentru spalatorii auto https://piesespalatorie.ro.

  Nu ezitati sa ne contactati telefonic daca aveti nevoie de consultanta sau doriti informatii despre spalatoriile automate din oferta noastra.

  Pagina de contact

  Scrie un comentariu