Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM

Spalatorii auto
self service

Wash Italia este furnizor de solutii complete pentru
spalatorii auto self service

Cere oferta

Contact

Spalatorii auto
self service

Wash Italia este furnizor de solutii complete pentru
spalatorii auto self service

Cere oferta

Contact

Spalatorii auto
self service

Wash Italia este furnizor de solutii complete pentru
spalatorii auto self service

Cere oferta

Contact

Spalatorii automate
cu si fara perii

In parteneriat cu Aquarama furnizam spalatorii automate
cu perii si fara perii.
Cere oferta Contact

Spalatorii auto
self service

Wash Italia este furnizor de solutii complete pentru
spalatorii auto self service

Cere oferta

Contact

Locatii de spalatorii
construite de Wash Italia

Lista locatii spalatorii in România

Aveti nevoie de consultanta pentru deschiderea unei spalatorii auto self service?

Producem si construim spalatorii auto self service 'la cheie'

De la consultanta pana la predarea la cheie a spalatoriei este o cale lunga pe care o putem parcurge alaturi de dumneavoastra.

Consultanta spalatorii auto

Oferim consultanta gratuita pentru a va putea elabora planul de afaceri pentru viitoare spalatorie auto.

consultanta deschidere spalatorie auto selfservice

Montaj structuri si echipamente self service

Echipele Wash Italia se deplaseaza oriunde in tara pentru a monta sau pentru mentenanta spalatoriilor auto self service pe care le punem sau le vom pune in functiune.

BubblesWash 11

Proiectare instalatii spalatorii

Proiectam echipamentele in functie de dorintele clientilor nostri fara a folosi tot felul de furtune si furtunase.

proiectare instalatii spalatorii auto self service

Logistica pentru functionare

Asiguram toata logistica necesara functionarii spalatoriilor de tip self wash, inclusiv detergenti, solutii de spalare, ceara, solutii pentru jante auto si piese de schimb pentru pistele self service sau pentru echipamentele din camera tehnica a spalatoriei.

depozit detergenti spalatorii auto

Echipamente self service

Echipamentele care deservesc pistele spalatoriei self service sunt realizate cu piese si subansamble profesionale.

productie echipamente spalatorii auto self service

Predare ``la cheie``

Spalatoria este predata „la cheie”, cu garantia specificata in contract si cu pregatirea tehnica pentru personalul care va asigura folosirea corecta a echipamentelor spalatoriei self service.

WhatsApp Image 2019 11 29 at 14.30.491

Care este pretul pentru o spalatorie auto self service?

harta-judete-romania-1300x1000
spalatorie self service cu structura Aquarama

Spalatorii self service

Echipamente si structuri metalice spalatorii self service.

spalatorii automate cu perii Aqurama

Spalatorii automate

Spalatorii automate cu perii sau fara perii.

portal spalare camioane Startruck

Portaluri camioane

Spalatorii pentru camioane, autobuze, autocare.

spalatorie auto tunel

Spalatorii de tip tunel

Spalatorie autovehicule tip tunel cu tehnologie modulara.

Ce avantaje ofera constructia unei spalatorii self service?

Pentru investitor si viitorul proprietar

  • Este o investitie sigura care poate fi recuperata in 2-4 ani, in functie de numarul de boxe de spalare si de vadul pe care spalatoria il are.
  • Spalatoriile auto self service pot functiona fara personal specializat. Sunt eliminate toate cheluielile aferente salariilor spalatorilor auto precum si toate problemele legate de forta de munca care apar in spalatoriile manuale.
  • Nu veti avea probleme cu cash-flow-ul. Plata serviciilor din spalatoriile self service se face inainte de catre clienti pentru achizitionarea jetoanelor (fiselor) sau pentru achizitionarea cardurilor de fidelitate.
  • Echipamentele Wash Italia sunt construite cu piese de calitate, achizitionate de la producatori cu traditie, care asigura functionarea spalatoriei 24/7/365 in regim intensiv.

Pentru clientii spalatoriei

  • Spalatoriile self wash sunt atat de populare printre clienti in primul din cauza costurile reduse cu care isi pot spala masinile.
  • Acest tip de spalatorii auto au program non stop si sunt deschise tot timpul anului.
  • Timpii de asteptare pentru intrarea pe pistele de spalare sunt aproape zero sau sunt timpi de asteptare foarte scurti in comparatie cu spalatoriile manuale.
  • Timpii de spalare sunt foarte scurti si depind foarte mult de gradul de murdarie al automobilului. Daca automobilul este doar prafuit timpul de spalare este foarte scurt.
  • Multi dintre clientii spalatoriilor self wash sunt foarte bucurosi ca isi pot spala masina asa cum doresc.

De ce sa alegeti Wash Italia

Investitia intr-o spalatorie auto self service este o investitie sigura dar poate fi si destul de costisitoare. Ar trebui ca atunci cand alegeti furnizorul de echipamente self wash sa cautati referinte despre constructorii din piata si sa le adresati unele intrebari.

Avem in spate peste 30 de ani de experienta, ani in care am construit un brand puternic pe plan international in domeniul echipamentelor pentru spalatorii auto self service si nu numai.

Investim constant in dezvoltarea de noi echipamente pentru splatorii auto in concordanta cu nevoile clientilor. Pentru spalatoriile auto self service putem furniza echipamente pentru 2 pana la 8 boxe de spalare.

Fie ca aveti nevoie de un sistem pentru spalarea autovehiculelor cu perii, portaluri pentru spalarea camioanelor sau sisteme de spalare specializate, noi suntem solutia pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

Spalatorii Wash Italia
convertizoare frecventa pentru pistele de spalare

Solutii inovative

Oferim solutii inovative datorita experientei noastre in domeniul spalatoriilor self service cu fise sau jetoane. Folosim convertizoare de frecventa pentru operarea boxelor de spalare. Acestea cresc durata de viata a motoarelor si pompelor cu inalta presiune instalate pe pistele de spalare.

structuri spalatorii auto self service

Consultanta de specialitate

Fie ca detineti o spalatorie si doriti sa o modernizati sau doriti sa va deschideti o splatorie noua consultantii nostri va pot oferi sfaturi si tot suportul necesar pentru proiectul dumneavoastra.
Va putem oferi sfaturi importante, de la profesionisti in domeniu, pentru alegerea echipamentelor.

wash italia furnizor echipamente spalatorii auto

Calitate si Profesionalism

Pe langa calitatea echipamentelor furnizate pentru spalatorii, Wash Italia este capabila sa ofere o gama larga de produse profesionale pentru proiectul dumneavoastra: detergenti, solutii si consumabile pentru spalatorii, piese de schimb si servicii de mentenanta.

✔ Calitate ✔ Seriozitate ✔ Profesionalism

Alegeti cu grija furnizorul de echipamente self service!

In ultimii ani tot mai multe persoane care detin autoturisme si-au dat seama de avantajele pe care le ofera spalatoriile self service si au inceput sa renunte la spalatoriile clasice. Odata cu cresterea cererii pentru echipamentele de spalare self service au inceput sa apara peste noapte oportunisti si firme „de […]

Care sunt costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service?

Costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service depind in principal de numarul de piste necesare desfasurarii activitatii. De exemplu aveti nevoie de 2 piste (boxe) daca spalatoria pe care urmeaza sa o construiti este amplasata intr-o zona rurala, o benzinarie, intr-un service auto sau intr-o vulcanizare auto. Aveti nevoie de […]

Factorii care pot influenta incasarile unei spalatorii auto cu fise

Care sunt factorii care pot influenta incasarile si implicit profitul unei spalatorii auto self service? In primul rand incasarile si profitul unei spalatorii auto self service sunt influentate de locul unde este amplasata aceasta. Am scris aici cateva considerente despre cum trebuie configurata spalatoria (cate piste trebuie deschise) in functie […]

Calculator pret spalatorie self service in functie de numarul de piste

Calculatorul din aceasta pagina va arata un pret estivativ al unei spalatorii self service automata in functie de numarul de piste pe care doriti sa le deschideti. Acest pret poate suferi modificari mari in functie de echipamentele pe care le doriti in splatoria dumneavoastra. Aceste preturi sunt preturi estimative, pentru un [...]

Spalatorii Self Service Profesionale

Spalatorii self service 'la cheie' cu echipamente de calitate importate din Italia.

In ultimii ani ne-am concentrat atentia si am construit spalatorii self service cu piste, acest segment de piata dezvoltandu-se foarte rapid datorita programelor guvernamentale si UE pentru acordarea de finantari nerambursabile.

Am furnizat echipamente self service (self wash) pentru multe spalatorii din Romania, in: Buzau  –  Pitesti  –  Resita  –  Magura Ilvei  –  Craiova  –  Ramnicu Valcea  –  Targu JiuGalati

Avem in lucru in unitatea noastra de productie din Ramnicu Valcea mai multe echipamente ce urmeaza a fi livrate in urmatoarele luni si despre care vom scrie in sectiunea cu informatii despre proiectele cu spalatorii construite de noi din acest site.

Asiguram dupa constructia spalatoriei toata logistica necesara operarii acesteia in sensul ca putem asigura necesarul de spuma activa si detergenti dar si piesele si consumabilele necesare pentru functionarea non-stop a acesteia.

echipamente spalatorii self service
spalatorie 5 boxeacoperiteo boxa descoperita Pitesti
Spalatorie Automata cu perii si jet 3
spalatoria self service Toricanii Kaufland Nord

Ce solutii pentru spalatorii self service va putem oferii?

Nu ezitati sa ne contactati pentru a va prezenta solutiile inovative propuse de firma noastra in domeniul spalatoriilor automate sau a spalatoriilor self service.

Wash Italia produce si comercializeaza spalatorii automate si echipamente pentru splatorii self service care utilizeaza ultimele tehnologii aparute in acest domeniu.

Toate produsele comercializate de noi sunt absolut „Made in Italy” si sunt de cea mai buna calitate. De asemenea, ne-am facut remarcati datorita asistentei oferite clientilor dupa vanzarea echipamentelor pentru spalatorii.

In parteneriat cu Daerg Chimica care produce si exporta produse chimice in toata lumea, WASH ITALIA va poate pune la dispozitie toate produsele necesare pentru buna functionare a spalatoriei dumneavoastra. Putem asigura pentru spalatoria dumneavoastra din stoc sau la comanda: spuma activa  –  detergenti profesionali pentru spalatorii  –  consumabile

Daerg Chimica Logo

Wash Italia la Salonul Auto Bucuresti 2022

Salonul Auto Bucuresti (SAB) & Accesorii 2022 si-a deschis si in acest an portile la Romexpo pe data de 16 octombrie. Vizitatorii au putut admira modele de masini in premiera dar si modele exclusiviste de la marci auto renumite. Evenimentul a fost organizat in pavilionul B2 de la Romexpo iar […]

Spalatorie auto self service deschisa pe Drumul de Centura la Galati

Inca unul dintre proiectele noastre de spalatorii auto self service a prins viata la Galati pe Drumul de Centura la numarul 103. Spalatoria predata „la cheie” de catre Wash Italia are 6 piste de spalare (5 acoperite + o pista descoperita) si fiecare pista este dotata cu 6 programe: 1. […]

Echipamentele Wash Italia apreciate de catre producatorul de sisteme de dozaj DOSATRON

Faptul ca echipamentele si instalatiile cu presiune pe care le producem sunt inovative si de cea mai inalta calitate ne aduce recunoastere internationala. Producatorul de sisteme de dozaj DOSATRON, intr-o postare pe pagina oficiala Facebook, a publicat doua poze cu una dintre instalatiile produse de noi in Romania, la Ramnicu […]

Wash Italia a instalat cea mai moderna spalatorie automata de la Aquarama

Wash Italia a finalizat cu succes instalarea portalului automat pentru spalarea autovehiculelor, Aquarama Stargate S111. Instalarea s-a realizat intr-una dintre spalatoriile proprii, „Spalatoria Toricanii” din Ramnicu Valcea. Spalatoria automata Stargate S111 este cea mai performanta spalatorie automata cu perii si jet de la Aquarama. Performantele tehnice sunt incredibile: poate spala […]

Aspiratoare auto si echipamente pentru zona de servicii

Aspiratoare profesionale auto si echipamente pentru zona de servcii din spalatoriile cu autoservire.
Toate echipamentele din imaginea de mai jos sunt echipamente profesioanle, confectionate din inox si sunt realizate pentru utilizare intensiva in spalatoriile auto self service.

echipamente zona servicii