Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM
Factorii care influenteaza incasarile

Factorii care pot influenta incasarile unei spalatorii auto cu fise

Care sunt factorii care pot influenta incasarile si implicit profitul unei spalatorii auto self service?

In primul rand incasarile si profitul unei spalatorii auto self service sunt influentate de locul unde este amplasata aceasta. Am scris aici cateva considerente despre cum trebuie configurata spalatoria (cate piste trebuie deschise) in functie de locul unde va fi construita.

In al doilea rand trebuie avut in vedere de la inceput numarul de piste, pentru ca intr-o spalatorie auto self service clientul trebuie sa stea foarte putin la coada sau deloc.

Alt factor care influenteaza mult decizia proprietarilor de masini de a alege spalatoria dumnevoastra este reprezentat de existenta unor alte servicii oferite: loc de joaca pentru copii, magazin care vine accesorii auto pentru ca familia clientului sa nu se plictiseasca in cazul in care este insotit. O cafenea este de asemenea o idee destul de buna.

Alti factori care influenteaza sunt: detergentii sa fie ecologici si sa nu ataca ornamentele masinilor, posibilitatea spalarii si altor tipuri de autovehicule ca motociclete, utilaje agricole, autoutilitare etc.

3 Comments

Comments are closed.