Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM
echipamente spalatorie self service 6 piste

Echipamentele dintr-o spalatorie self service cu 6 piste

Pe langa structura metalica care se vede la exterior, echipamentele care sunt necesare deservirii pistelor unei spalatorii self service se afla in  camera tehnica unde are acces doar personalul unitatii. La Wash Italia ne ocupam atat cu montarea structurilor metalice exterioare cat si cu montajul si echiparea camerei tehnice cu aparatura necesara pentru functionarea pistelor cu fazele de spalare pentru care s-a proiectat instalatia. Avem echipe care lucreaza atat in Italia cat si in Romania. Ca si structuri metalice furnizate de noi puteti vedea unele dintre proiectele noastre aici: structura metalica inox si structura metalica din fier zincat la cald vopsit in camp electrostatic.

Acum …

Suntem aproape cu finalizarea si montarea tuturor echipamentelor necesare unei spalatorii self service cu 6 piste. Mai jos este prezentat doar echipamentul care opereaza o asfel de spalatorie montat in cadru de inox. Instalatia pentru deservirea a 6 piste arata asa:

echipamente spalatorie self service 6 piste
echipamente spalatorie self service 6 piste

In poza de mai sus se disting imediat cele 5 grupuri de pompare instalate deja la care se va adauga un al saselea cand va fi gata. Fiecare pompa deserveste cate o pista. Pompele sunt pompe pentru presiune inalta realizate de producatorul italian Mazzoni.

pompe presiune inalta Mazzoni
pompe presiune inalta Mazzoni

Producatorul pompelor si motoarelor Mazzoni are o experienta de 50 de ani in furnizarea acestor echipamente si este un producator recunoscut la nivel mondial pentru calitatea produselor livrate. Tot in poza de mai sus puteti observa ca toate echipamentele sunt fixate pe cadru din inox pentru a preintampina problemele care pot sa apara din cauza coroziunii.

electrovalve ASCO pentru lucru in mediu chimic
electrovalve ASCO pentru lucru in mediu chimic

Fiecare grup de pompare are propriile electrovalve care sunt furnizate de ASCO si sunt concepute pentru lucru in mediu chimic. Producatorul ASCO are o istorie care incepe din anul 1888 si furnizeaza echipamente de foarte buna calitate. De altfel, noi la Wash Italia urmarim sa folosim la echiparea spalatoriilor numai echipamente profesionale, de la producatori cu renume care garanteaza functionarea indelungata a acestora fara probleme pentru consumatorul final.

 

 

 

 

sistem osmoza inversa
sistem osmoza inversa

Tratarea si dedurizarea apei

instalatie tratare dedurizare apa
instalatie tratare dedurizare apa

Sistemul de osmoza inversa asigura functionarea fazei de clatire. Acesta este calibrat in urma analizei apei la un laborator autorizat. In urma buletinului emis de laboratorul cu care lucreaza firma noastra, sistemul este calibrat pentru a oferi o clatire fara urme pe caroseria masinilor ce urmeaza a fi spalate. Instalatia de osmoza are un un sistem de recirculare foarte perfomant care face ca pierderile de apa sa fie foarte reduse in urma procesului de osmoza.

La tratarea apei, pentru fiecare spalatorie livrata in parte, luam probe de apa si le analizam la laborator. In functie de analize configuram statia de tratare a apei pentru a obtine cele mai bune rezultate de spalare.

 

 

Partea de electronica si automatizari contine numai componente Schneider, o companie internationala care are peste 160.000 de angajati in toata lumea.

La hala noastra de productie din Ramnicu Valcea construim echipamente pentru spalatorii self service pentru doua mari firme din Italia: Wash Italia si Pro Wash. Suntem importatori si distribuitori pentru produsele Daerg Chimica din Italia si va putem ajuta inclusiv cu necesarul de spuma activa, detergenti auto pentru interior, ceara pentru spalatoriile self service prin pagina noastra Wash Romania.

In continuare mai atasam cateva imagini de detaliu cu unele dintre componetele care mai vin montate in camera tehnica a unei spalatorii auto cu piste (cu fise si jetoane).

conducte instalatie self service
conducte instalatie self service

 

electrovalve spalatorie self service
electrovalve spalatorie self service

 

pompa instalatie spalatorie self service
pompa instalatie spalatorie self service

 

instrumente masura instalatie self service
instrumente masura productie de apa pentru instalatia de osmoza fixate pe plansa din inox