Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM
distribuitor lavete panou control

Distribuitor lavete textile self service cu jetoane

In oferta noastra a intrat si un nou distribuitor de lavete pentru spalatoriile self service. Distribuitorul este destinat zonei de servicii din cadrul spalatoriei si este complet automat functionand cu fise sau jetoane. Pe panoul principal sunt disponibile patru butoane pentru fiecare program. Distribuitorul poate oferi lavete simple sau imprimate cu substante de curatare pentru geamuri, pentru polish-ul bordului sau pentru curatarea elementelor din plastic ale autovehiculelor.

distribuitor lavete panou control
distribuitor lavete panou control

Distribuitorul este realizat integral din inox pentru rezistenta la conditiile meteo si la coroziune. Aparatul nu necesita conexiune la reateaua electrica trifazica, functioneaza la o tensiune de 220 V.

distribuitor lavete inox spalatorii auto
distribuitor lavete inox spalatorii auto

Dimensiunile sunt: latime 520mm, latime 400mm iar inaltimea este de 1560mm.

Toate echipamentele pentru zona de servicii pe care le comercializam, inclusiv aspiratoarele, sunt echipamente profesionale care pot functiona non stop in orice conditii meteo si pot deservi cu succes un numar foarte mare de utilizatori. Pentru toate echipamentele pe care le comercializam putem asigura consumabile de calitate. La distribuitorul de lavete putem asigura rolele cu lavete textile si substantele pentru impregnare.

interior distribuitor lavete self-service
interior distribuitor lavete self-service

Nu ezitati sa contactati un consultant daca aveti intrebari.