Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM

Constructii spalatorii self service in Cluj

Detalii si oportunitatile oferite de constructia unei spalatorii self service in Cluj

Judetul Cluj din centrul provinciei istorice Transilvania are o suprafata de 6.674 km² si aproape 700.000 de locuitori. Ocupa locul 4 in Romania dupa numarul de locuitori, aproape jumatate dintre acestia (320.000) avand domiciliul in municipiul Cluj-Napoca. Un oras cu o populatie de peste 300.000 de locuitori este ideal pentru deschiderea unei spalatorii self service pentru ca cererea a crescut datoria cresterii parcului auto.

Wash Italia este furnizorul de echipamente si consumabile de care aveti nevoie in Cluj. Putem furniza toate echipamentele, structura si toate consumabilele si piesele de schimb dupa punerea in functiune a spalatoriei.

spalatorie self service Wash Italia 4+1 piste spalare

Alegeti cu grija furnizorul de echipamente self service!

In ultimii ani tot mai multe persoane care detin autoturisme si-au dat seama de avantajele pe care le ofera spalatoriile self service si au inceput sa renunte la spalatoriile clasice. Odata cu cresterea cererii pentru echipamentele de spalare self service au inceput sa apara peste noapte oportunisti si firme „de […]

Care sunt costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service?

Costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service depind in principal de numarul de piste necesare desfasurarii activitatii. De exemplu aveti nevoie de 2 piste (boxe) daca spalatoria pe care urmeaza sa o construiti este amplasata intr-o zona rurala, o benzinarie, intr-un service auto sau intr-o vulcanizare auto. Aveti nevoie de […]

Factorii care pot influenta incasarile unei spalatorii auto cu fise

Care sunt factorii care pot influenta incasarile si implicit profitul unei spalatorii auto self service? In primul rand incasarile si profitul unei spalatorii auto self service sunt influentate de locul unde este amplasata aceasta. Am scris aici cateva considerente despre cum trebuie configurata spalatoria (cate piste trebuie deschise) in functie […]

Calculator pret spalatorie self service in functie de numarul de piste

Calculatorul din aceasta pagina va arata un pret estivativ al unei spalatorii self service automata in functie de numarul de piste pe care doriti sa le deschideti. Acest pret poate suferi modificari mari in functie de echipamentele pe care le doriti in splatoria dumneavoastra. Aceste preturi sunt preturi estimative, pentru un [...]

Aveti nevoie de un consultant?

Nu ezitati sa ne contactati si sa ne intrebati despre solutiile inovative propuse de firma noastra in domeniul splatoriilor automate sau a splatoriilor self service.

[product_categories orderby=”rand” order=”” columns=”2″ number=”6″ ids=”98, 88, 99″]

Ce solutii putem furniza pentru investitorii care doresc deschiderea unei spalatorii auto in Cluj?

Furnizam echipamente, consumabile, detergenti, instalatii si structuri metalice pentru spalatorii auto in Cluj

Va incurajam sa ne contactati pentru:

  • Constructia de spalatorii self service in Cluj
  • Spalatorii automate pentru camioane Cluj
  • Spalatorii automate fara perii Cluj
  • Spalatorii automate cu perii Cluj
  • Echipamente camera tehnica spalatorii self service Cluj
  • Structuri metalice pentru spalatorii self wash Cluj
  • Spalatorii tunel cu montaj in Cluj

[product_category per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”comment_count” order=”” category=”spalatorii-self-service”]

Mai multe informatii despre constructia unei spalatorii in Cluj-Napoca

Pagini si informatii utile pentru constructia unei spalatorii self service (cu fise sau jetoane) in Cluj.

In cazul in care doriti sa deschideti o spalatorie self service in Cluj pentru un calcul grosso modo avem pregatit un calculator de pret pentru spalatorii self service. Suntem pregatiti sa construim spalatorii in toata Romania, inclusiv in judetul Cluj. Oferim echipamente si consumabile de cea mai buna calitate pe care le folosim si in spalatoriile proprii.

In general, perioada de recuperare a investitiei este de aproximativ 3 ani. Costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service sunt in principal influentate de numarul de piste care se construiesc. Numarul de piste pentru deschiderea unei spalatorii depinde de vadul pe care il are locatia din CLUJ. Daca locatia se afla in apropierea unui centru comercial important (Iuliul Mall, VIVO! Cluj-Napoca, Platinia Shopping Center, Sigma Shopping Center) din Cluj-Napoca puteti deschide 3 4 5 piste. In articolul „Care sunt costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service„, am scris mai multe despre dimensionarea viitoarei spalatorii.

Avem clienti multumiti in toata tara, dar cautam in continuare sa construim noi spalatorii, inclusiv in CLUJ. Oferim toata experienta acumulata de noi in ani de zile in industria spalatoriilor din Italia si Romania.

montaj sistem pompare self service

Scrie un comentariu