Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM

Construim spalatorii Wash Italia in Calarasi

Detalii si oportunitatile oferite de constructia unei spalatorii self service in Calarasi

Calarasi este un judet din sud-estul regiunii istorice Muntenia, se intinde pe o suprafata de 5.088 km² si numara in jur de aproximativ 280.000 de locuitori. 65.000 dintre acestia isi au domiciliul in resedinta de judet cu acelasi nume, Calarasi.

In cazul in care intentionati sa deschideti o spalatorie self service in CALARASI pentru un calcul grosso modo avem pregatit un calculator de pret pentru spalatorii self service. Suntem pregatiti sa construim spalatorii in toata Romania, inclusiv in judetul Calarasi. Oferim echipamente si consumabile de cea mai buna calitate pe care le folosim si in spalatoriile proprii.

In general, perioada de recuperare a investitiei este de aproximativ 3 ani. Costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service sunt in principal influentate de numarul de piste care se construiesc. Numarul de piste pentru deschiderea unei spalatorii depinde de vadul pe care il are locatia din Calarasi. Daca locatia se afla in apropierea unui centru comercial important din Calarasi puteti deschide 3 4 5 piste. In articolul „Care sunt costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service„, am scris mai multe despre dimensionarea viitoarei spalatorii.

Avem clienti multumiti in toata tara, dar cautam in continuare sa construim noi spalatorii, inclusiv in Calarasi. Oferim toata experienta acumulata de noi in ani de zile in industria spalatoriilor din Italia si Romania.

montaj sistem pompare self service
[product_category per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”” order=”” category=”spalatorii-self-service”]

Aveti nevoie de un consultant?

Nu ezitati sa ne contactati si sa ne intrebati despre solutiile inovative propuse de firma noastra in domeniul splatoriilor automate sau a splatoriilor self service.

Scrie un comentariu