Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun-Vin 8.00AM - 18.00PM

Construieste o spalatorie self service in Bucuresti

Deschide o splatorie auto self service cu ajutorul Wash Italia

Bucurestiul este capitala Romaniei, cel mai populat oras si cel mai important centru comercial si industrial al tarii. Cu o populatie de aproximativ 1.900.000 de locuitori, capitala tarii ocupa locul 10 ca numar de locuitori in Uniunea Europeana. Cu un parc auto de aproximativ 1,5 miloane de masini Bucurestiul este locul ideal pentru deschiderea unei spalatorii self service.

Wash Italia poate furniza echipamentele „la cheie” pentru deschiderea unei spalatorii cu 2 pana la 8 piste de spalare, inclusiv structurile metalice. De asemeana firma noastra poate furniza toate piesele de schimb si toate consumabilele (detergenti, spuma activa) pentru spalatoriile self service din Bucuresti.

spalatorie self service Wash Italia 4+1 piste spalare

Spalatorii Auto Wash Italia

Aveti nevoie de un consultant?

Nu ezitati sa ne contactati si sa ne intrebati despre solutiile inovative propuse de firma noastra in domeniul splatoriilor automate sau a splatoriilor self service.

model nou structura metalica spalatorie

Furnizam echipamente pentru spalatorii auto in orice sector al Bucurestiului. Pentru constructia spalatoriilor folosim cele mai noi tehnologii de la furnizori cu zeci de ani de experienta.

Firma noastra are in administrare mai multe spalatorii self service, atat in Romania dar si in Italia. Din aceasta cauza putem si avem experienta necesara pentru a va oferi si asistenta in operarea spalatoriei dupa predarea acesteia. Asiguram toate consumabilele necesare pentru ca spalatoria sa functioneze non-stop.

Mai multe informatii despre constructia unei spalatorii in Bucuresti

Pagini si informatii utile pentru constructia unei spalatorii self service (cu fise sau jetoane) intr-unul dintre sectoarele din Bucuresti.

In cazul in care doriti sa deschideti o spalatorie self service in Bucuresti pentru un calcul grosso modo avem pregatit un calculator de pret pentru spalatorii self service. Suntem pregatiti sa construim spalatorii in toata Romania, inclusiv in capitala. Oferim echipamente si consumabile de cea mai buna calitate pe care le folosim si in spalatoriile proprii.

In general, perioada de recuperare a investitiei este de aproximativ 3 ani. Costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service sunt in principal influentate de numarul de piste care se construiesc. Numarul de piste pentru deschiderea unei spalatorii depinde de vadul pe care il are locatia din Bucuresti. Daca locatia se afla in apropierea unui centru comercial important din Bucuresti puteti deschide 3 4 5 piste. In articolul „Care sunt costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service„, am scris mai multe despre dimensionarea viitoarei spalatorii.

Avem clienti multumiti in toata tara, dar cautam in continuare sa construim noi spalatorii, inclusiv in Bucuresti. Oferim toata experienta acumulata de noi in ani de zile in industria spalatoriilor din Italia si Romania.

montaj sistem pompare self service

Aveti nevoie de un consultant?

Nu ezitati sa ne contactati si sa ne intrebati despre solutiile inovative propuse de firma noastra in domeniul splatoriilor automate sau a splatoriilor self service.

Scrie un comentariu