Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM

Construieste o spalatorie self service in Bucuresti

Deschide o splatorie auto self service cu ajutorul Wash Italia

Bucurestiul este capitala Romaniei, cel mai populat oras si cel mai important centru comercial si industrial al tarii. Cu o populatie de aproximativ 1.900.000 de locuitori, capitala tarii ocupa locul 10 ca numar de locuitori in Uniunea Europeana. Cu un parc auto de aproximativ 1,5 miloane de masini Bucurestiul este locul ideal pentru deschiderea unei spalatorii self service.

Wash Italia poate furniza echipamentele „la cheie” pentru deschiderea unei spalatorii cu 2 pana la 8 piste de spalare, inclusiv structurile metalice. De asemeana firma noastra poate furniza toate piesele de schimb si toate consumabilele (detergenti, spuma activa) pentru spalatoriile self service din Bucuresti.

spalatorie self service Wash Italia 4+1 piste spalare

Spalatorii Auto Wash Italia

Aveti nevoie de un consultant?

Nu ezitati sa ne contactati si sa ne intrebati despre solutiile inovative propuse de firma noastra in domeniul splatoriilor automate sau a splatoriilor self service.

model nou structura metalica spalatorie

Furnizam echipamente pentru spalatorii auto in orice sector al Bucurestiului. Pentru constructia spalatoriilor folosim cele mai noi tehnologii de la furnizori cu zeci de ani de experienta.

Firma noastra are in administrare mai multe spalatorii self service, atat in Romania dar si in Italia. Din aceasta cauza putem si avem experienta necesara pentru a va oferi si asistenta in operarea spalatoriei dupa predarea acesteia. Asiguram toate consumabilele necesare pentru ca spalatoria sa functioneze non-stop.

Alegeti cu grija furnizorul de echipamente self service!

In ultimii ani tot mai multe persoane care detin autoturisme si-au dat seama de avantajele pe care le ofera spalatoriile self service si au inceput sa renunte la spalatoriile clasice. Odata cu cresterea cererii pentru echipamentele de spalare self service au inceput sa apara peste noapte oportunisti si firme „de […]

Care sunt costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service?

Costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service depind in principal de numarul de piste necesare desfasurarii activitatii. De exemplu aveti nevoie de 2 piste (boxe) daca spalatoria pe care urmeaza sa o construiti este amplasata intr-o zona rurala, o benzinarie, intr-un service auto sau intr-o vulcanizare auto. Aveti nevoie de […]

Factorii care pot influenta incasarile unei spalatorii auto cu fise

Care sunt factorii care pot influenta incasarile si implicit profitul unei spalatorii auto self service? In primul rand incasarile si profitul unei spalatorii auto self service sunt influentate de locul unde este amplasata aceasta. Am scris aici cateva considerente despre cum trebuie configurata spalatoria (cate piste trebuie deschise) in functie […]

Calculator pret spalatorie self service in functie de numarul de piste

Calculatorul din aceasta pagina va arata un pret estivativ al unei spalatorii self service automata in functie de numarul de piste pe care doriti sa le deschideti. Acest pret poate suferi modificari mari in functie de echipamentele pe care le doriti in splatoria dumneavoastra. Aceste preturi sunt preturi estimative, pentru un [...]

Mai multe informatii despre constructia unei spalatorii in Bucuresti

Pagini si informatii utile pentru constructia unei spalatorii self service (cu fise sau jetoane) intr-unul dintre sectoarele din Bucuresti.

In cazul in care doriti sa deschideti o spalatorie self service in Bucuresti pentru un calcul grosso modo avem pregatit un calculator de pret pentru spalatorii self service. Suntem pregatiti sa construim spalatorii in toata Romania, inclusiv in capitala. Oferim echipamente si consumabile de cea mai buna calitate pe care le folosim si in spalatoriile proprii.

In general, perioada de recuperare a investitiei este de aproximativ 3 ani. Costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service sunt in principal influentate de numarul de piste care se construiesc. Numarul de piste pentru deschiderea unei spalatorii depinde de vadul pe care il are locatia din Bucuresti. Daca locatia se afla in apropierea unui centru comercial important din Bucuresti puteti deschide 3 4 5 piste. In articolul „Care sunt costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service„, am scris mai multe despre dimensionarea viitoarei spalatorii.

Avem clienti multumiti in toata tara, dar cautam in continuare sa construim noi spalatorii, inclusiv in Bucuresti. Oferim toata experienta acumulata de noi in ani de zile in industria spalatoriilor din Italia si Romania.

montaj sistem pompare self service

Aveti nevoie de un consultant?

Nu ezitati sa ne contactati si sa ne intrebati despre solutiile inovative propuse de firma noastra in domeniul splatoriilor automate sau a splatoriilor self service.

[products columns=”4″ orderby=”title” order=”” ids=””]

1 Comment

  • Sali marius spune:

    Buna ziua as dori sa pot discuta cu un reprezentant în domeniul actelor necesare si costurile pentru amplasarea a doua piste Si un aspirator stima

Scrie un comentariu