Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun-Vin 8.00AM - 18.00PM

Oportunitatea deschiderii unei spalatorii auto in Braila

O investitie care se recupereaza usor cu o rata de profit foarte mare

Judetul Braila este judetul din regiunea Muntenia care se invecineaza la nord cu judetele Vrancea si Galati, in est se invecineaza cu judetul Tulcea, la sud cu judetele Ialomita si Constanta iar la vest cu judetul Buzau. Judetul Braila are o suprafata de 4.766 km² si numara in jur de 320.000 de braileni, majoritatea dintre acestia locuind in municipiul cu acelasi nume, Braila (180.000). Orasul Braila este al 11-lei din tara ca numar de locuitori si este locul ideal pentru a deschide o spalatorie auto. Toti acesti locuitori detin autoturisme care trebuiesc spalate si ingrijite.  Constructia unei spalatorii auto de tip self-service este investitia ideala in orasele aglomerate si nu numai. De exemplu daca investitorul detine sau achizitioneaza un teren in apropierea Braila Mall sunt sanse mari ca recuperarea investitiei sa se realizeze in 2-3 ani.

Nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentatii Wash Italia daca aveti nevoie de detalii despre veniturile care se pot realiza din operarea unei spalatorii self service.

spalatorie self service Wash Italia 4+1 piste spalare

Aveti nevoie de un consultant?

Nu ezitati sa ne contactati si sa ne intrebati despre solutiile inovative propuse de firma noastra in domeniul splatoriilor automate sau a splatoriilor self service.

Mai multe informatii despre constructia unei spalatorii in Braila

Pagini si informatii utile pentru constructia unei spalatorii self service (cu fise sau jetoane) in Braila.

In cazul in care doriti sa deschideti o spalatorie self service in BRAILA pentru un calcul grosso modo avem pregatit un calculator de pret pentru spalatorii self service. Suntem pregatiti sa construim spalatorii in toata Romania, inclusiv in judetul BRAILA. In judetul invecinat, Buzau, am construit deja o spalatorie. Oferim echipamente si consumabile de cea mai buna calitate pe care le folosim si in spalatoriile proprii.

Costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service sunt in principal influentate de numarul de piste care se construiesc. Numarul de rampe de spalare depinde de vadul pe care il are locatia din Braila. Daca locatia se afla in apropierea unui centru comercial important din Braila puteti deschide 3 4 5 piste. In articolul „Care sunt costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service„, am scris mai multe despre dimensionarea viitoarei spalatorii.

Avem clienti multumiti in toata tara, dar cautam in continuare sa construim noi spalatorii, inclusiv in Braila. Oferim toata experienta acumulata de noi in ani de zile in industria spalatoriilor din Italia si Romania.

montaj sistem pompare self service

Scrie un comentariu