Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM

Oportunitatea deschiderii unei spalatorii auto in Braila

O investitie care se recupereaza usor cu o rata de profit foarte mare

Judetul Braila este judetul din regiunea Muntenia care se invecineaza la nord cu judetele Vrancea si Galati, in est se invecineaza cu judetul Tulcea, la sud cu judetele Ialomita si Constanta iar la vest cu judetul Buzau. Judetul Braila are o suprafata de 4.766 km² si numara in jur de 320.000 de braileni, majoritatea dintre acestia locuind in municipiul cu acelasi nume, Braila (180.000). Orasul Braila este al 11-lei din tara ca numar de locuitori si este locul ideal pentru a deschide o spalatorie auto. Toti acesti locuitori detin autoturisme care trebuiesc spalate si ingrijite.  Constructia unei spalatorii auto de tip self-service este investitia ideala in orasele aglomerate si nu numai. De exemplu daca investitorul detine sau achizitioneaza un teren in apropierea Braila Mall sunt sanse mari ca recuperarea investitiei sa se realizeze in 2-3 ani.

Nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentatii Wash Italia daca aveti nevoie de detalii despre veniturile care se pot realiza din operarea unei spalatorii self service.

spalatorie self service Wash Italia 4+1 piste spalare
[product_category per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”” order=”” category=”spalatorii-self-service”]

Aveti nevoie de un consultant?

Nu ezitati sa ne contactati si sa ne intrebati despre solutiile inovative propuse de firma noastra in domeniul splatoriilor automate sau a splatoriilor self service.

Mai multe informatii despre constructia unei spalatorii in Braila

Pagini si informatii utile pentru constructia unei spalatorii self service (cu fise sau jetoane) in Braila.

In cazul in care doriti sa deschideti o spalatorie self service in BRAILA pentru un calcul grosso modo avem pregatit un calculator de pret pentru spalatorii self service. Suntem pregatiti sa construim spalatorii in toata Romania, inclusiv in judetul BRAILA. In judetul invecinat, Buzau, am construit deja o spalatorie. Oferim echipamente si consumabile de cea mai buna calitate pe care le folosim si in spalatoriile proprii.

Costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service sunt in principal influentate de numarul de piste care se construiesc. Numarul de rampe de spalare depinde de vadul pe care il are locatia din Braila. Daca locatia se afla in apropierea unui centru comercial important din Braila puteti deschide 3 4 5 piste. In articolul „Care sunt costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service„, am scris mai multe despre dimensionarea viitoarei spalatorii.

Avem clienti multumiti in toata tara, dar cautam in continuare sa construim noi spalatorii, inclusiv in Braila. Oferim toata experienta acumulata de noi in ani de zile in industria spalatoriilor din Italia si Romania.

montaj sistem pompare self service

Alegeti cu grija furnizorul de echipamente self service!

In ultimii ani tot mai multe persoane care detin autoturisme si-au dat seama de avantajele pe care le ofera spalatoriile self service si au inceput sa renunte la spalatoriile clasice. Odata cu cresterea cererii pentru echipamentele de spalare self service au inceput sa apara peste noapte oportunisti si firme „de […]

Care sunt costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service?

Costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service depind in principal de numarul de piste necesare desfasurarii activitatii. De exemplu aveti nevoie de 2 piste (boxe) daca spalatoria pe care urmeaza sa o construiti este amplasata intr-o zona rurala, o benzinarie, intr-un service auto sau intr-o vulcanizare auto. Aveti nevoie de […]

Factorii care pot influenta incasarile unei spalatorii auto cu fise

Care sunt factorii care pot influenta incasarile si implicit profitul unei spalatorii auto self service? In primul rand incasarile si profitul unei spalatorii auto self service sunt influentate de locul unde este amplasata aceasta. Am scris aici cateva considerente despre cum trebuie configurata spalatoria (cate piste trebuie deschise) in functie […]

Calculator pret spalatorie self service in functie de numarul de piste

Calculatorul din aceasta pagina va arata un pret estivativ al unei spalatorii self service automata in functie de numarul de piste pe care doriti sa le deschideti. Acest pret poate suferi modificari mari in functie de echipamentele pe care le doriti in splatoria dumneavoastra. Aceste preturi sunt preturi estimative, pentru un [...]

Scrie un comentariu