Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM
Spalatorie self service cu fise sau jetoane cu 4 piste

Ce inseamna spalatorie self service?

Ce inseamna o spalatorie self service?

O spalatorie self service este reprezentata de un spatiu unde un proprietar de autovehicul isi poate spala singur masina proprie sau autovehicule comerciale. Spalatoria self service functioneaza cu ajutorul unor fise sau jetoane care se introduc in aparatele prezente in spatiul spalatoriei. Fie ca se foloseste pista pentru spalat in care sunt disponibile programe cu spuma activa sau ceara, fie ca se folosesc alte echipamente ca aspiratoarele, toate folosesc jetoane sau fise si nu este nevoie de interventia unui angajat al spalatoriei decat in cazuri exceptionale.

Care sunt avantajele unei spalatorii self service pentru client?

O spalatorie self service este o alternativa cu un cost de doua sau trei ori mai mic decat o spalatorie clasica. Alte avantaje sunt reprezentate de timpul foarte scurt de asteptare sau deloc, clientul beneficiaza de un spatiu modern care poate functiona 24 din 24 ore si nu trebuie sa dea „atentii” nici unui angajat pentru ca masina lui sa fie spalata mai bine.

Care sunt avantajele unei spalatorii self service cu piste pentru un investitor?

In primul rand spalatoria poate produce venituri 24 de ore din 24 pentru ca ea functioneaza automat cu fise sau jetoane. Poate fi deschisa si in sarbatorile legale, in weekend si necesita un personal restrans.

In zilele noastre spalatoria poate fi achizitionatea prin sisteme de Leasing sau utilizand Fondurile Europene.