Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM
spalatorie self service 6 piste spalare desen

Cati metri patrati sunt necesari pentru deschiderea unei spalatorii self-service

De foarte multe ori suntem intrebati care este dimensiunea pe care ar trebui sa o aiba terenul necesar constructiei unei spalatorii auto. Raspunsul este destul de simplu. Suprafata terenului pe care se va construi spalatoria se calculeaza in functie de fluxul de intrari si iesiri. In functie de fluxul de masini se poate stabili numarul de piste care vor fi deschise.

Pentru a stabili suprafata necesara este foarte bine sa discutati cu persoane care au experienta in acest domeniu si care au operat spalatorii. Noi la Wash Italia avem spalatorii self service deschise atat in Romania cat si in Italia si un consultant din cadrul companiei noastre, pe baza schitelor de cadastru va poate ajuta sa gasiti amplasamentul optim pentru spalatorie.

spalatorie self service Wash Italia 4+1 piste spalare
spalatorie self service Wash Italia 4+1 piste spalare

Pentru un calcul preliminar trebuie sa stiti ca o pista de spalare are o dimensiune de 5m x 6m (30 m²) iar camera tehnica care adaposteste echipamentele mai ocupa 3m x 6m (18m²). De exemplu pentru o spalatorie self service cu 4 piste de spalare aveti nevoie de:

( ( 4 piste x 5 metri ) + 3 metri ) x 6 metri = 138 m² – amprenta la sol a spalatoriei cu 4 piste plus camera tehnica

La cei 138 m² se adauga cam tot acelasi spatiu pentru zona de servicii unde vor fi amplasate aspiratoarele self service si celelalte echipamente necesare pentru ca utilizatorii sa isi poata curata masina si la interior.

De asemenea trebuie avuta in vedere si o zona de asteptare pentru a maximiza profitul si pentru a nu pierde clienti in zilele aglomerate. Pentru mai multe detalii consultantii nostri va stau la dispozitie prin formularul de contact sau telefonic la numerele afisate in aceasi pagina.

[products limit=”3″ columns=”3″ category=”98″ orderby=”rating”]