Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM
Spalatorie self service Linea Sport cu 3 piste

Care este traficul de masini pentru ca o spalatorie sa fie o afacere de succes?

Avantajul spalatoriilor self service este acela ca pot fi dimensionate in functie de marimea terenului pe care urmeaza a fi amplasate si pot fi dimensionate in functie de traficul estimat. Asfel, noi la Wash Italia, putem furniza echipamente pentru 2 pana la 8 piste de spalare.

Succesul unei spalatorii self service depinde de traficul de masini care ii trec pragul zilnic. Pragul minim de masini este de 100-130 de masini pe zi. Un proiect de spalatorie self service care nu ar atrage acest numar de masini intr-o singura zi poate deveni in timp nesustenabil. Am scris mai multe aici despre factorii care pot influenta incasarile.

Spre deosebire de preconceptia general creata, in spalatoriile self service este nevoie de angajati. O spalatorie nu poate functiona fara personal pentru ca pe parcursul unei zile pot sa apara situatii in care sa trebuiasca interventia umana. Sunt situatii in care pistele trebuiesc oarecum curatate sau este nevoie de interventia unei persoane pentru a inlocui canistrele cu spuma si detergenti care s-au golit. Desi spalatoriile self service au nevoie de mult mai putin personal decat o spalatorie clasica, recomandarea noastra este ca la deschiderea activitatii sa existe un numar minim de angajati care sa se ocupe de administrarea instalatiilor. In cazul celor cu 2-3 rampe de spalare se poate ocupa chiar administratorul sau cineva din familie.

Angajatii dintr-o spalatorie self service nu trebuie sa detina o anume calificare pentru ca sarcinile care trebuiesc indeplinite sunt sarcini simple dar care necesita interventia umana. Pentru spalatoriile deschise non-stop se poate interveni noaptea pe baza unui apel telefonic. Avand in vedere numarul mai redus masini care se spala noaptea, sansele ca ceva sa mearga prost sunt destul de reduse daca s-au asigurat instalatiile seara la plecare. Trainingul personalului poate fi asigurat de catre firma noastra si va putem asigura si asistenta telefonica in primele luni de la deschidere.

De ce Wash Italia este partenerul de care aveti nevoie?

Suntem detinatori de spalatorii auto atat in Romania cat si in Italia si detinem tot know-haw-ul de care este nevoie pentru operarea unei spalatorii. La pachet putem furniza detergentii si consumabilele.