Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM
Calcul pret estimativ spalatorie self service

Calculator pret spalatorie self service in functie de numarul de piste

Calculatorul din aceasta pagina va arata un pret estivativ al unei spalatorii self service automata in functie de numarul de piste pe care doriti sa le deschideti.

Acest pret poate suferi modificari mari in functie de echipamentele pe care le doriti in splatoria dumneavoastra. Aceste preturi sunt preturi estimative, pentru un pret exact va rugam sa cereti o oferta personalizata.


Pentru a va face o idee de cate boxe (piste) aveti nevoie am scris in acest articol despre costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service.

Ca sa va faceti un calcul provitor la profitul pe care-l veti obtine de pe urma unei spalatorii self service trebuie avut in vedere un cost mediu al unei spalari de 6 lei. O spalare dureaza aproximativ 5 minute si presupune costuri operationale totale de 2 lei. La fiecare spalare ramane suma de aproximativ 4 lei ca profit brut.

In costurile operationale intra si necesarul de spuma activa care este folosita la prespalarea autovehiculelor precum si alte solutii si detergenti daca pistele sunt dotate cu mai multe programe.

2 Comments

 • Petcu Dumitru spune:

  Bună ziua doresc o oferta de preț pentru o spălătorie cu 4 boxe self care și o boxa cu perii 0762531063. Mulțumesc.

  • washitalia spune:

   Buna ziua,

   Va rugam frumos sa ne contactati prin butonul de contact de pe pagina noastra. Completati formularul de contact (nume, numar de telefon si adresa de email) si lasati un comentariu. Un agent va lua legatura cu dumneavostra in cel mai scurt timp.

   Cu stima,
   Echipa Wash Italia

Comments are closed.