Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun - Vin 8.30 AM - 17.00 PM
echipamente spalatorii self service

Aspiratoare profesionale self service cu fise sau jetoane

Au sosit noile modele de aspiratoare profesionale destinate zonei de servicii din cadrul spalatoriilor auto cu jetoane(fise). Avem cateva modele pe stoc in orice moment dar putem aduce la comanda si alte modele de la producator. Imaginile prezente in aceasta pagina sunt fotografii reale facute in hala noastra de productie. Sunt imagini care prezinta produsele noastre, nu imagini generale preluate de pe internet; nici macar de la furnizorii nostri.

Aspirator prefesional auto self service cu 4 functii

Aspiratoarele din oferta noastra sunt aspiratoare profesionale pe care le folosim si noi in spalatoriile proprii de la furnizori din Italia cu traditie.

Aspiratorul pe care il propunem in aceast articol este un aspirator profesional care pe langa functia de aspirare mai indeplineste alte 3 functii:

  • suflanta de aer
  • distribuitor pentru parfum antibacterian
  • distribuitor pentru negru pentru anvelope
aspirator profesional self service cu jetoane

Aspiratorul este dotat cu filtru cu autocuratare care nu necesita interventie umana si care asigura un flux maxim de aspirare indiferent de perioada de utilizare. In partea de jos are un locas special in care se acumuleaza murdaria si care trebuie golit odata la aproximativ 15 zile. Filtrul aspiratorului trebuie inlocuit odata la 4-5 ani! Tehnologia folosita asigura o utilizare intensiva indiferent de fluxul de interioare auto care trebuiesc curatate.

interior aspirator self service profesional

In functie de model aspiratorul are o putere instalata de 2.2kW sau de 3kW. In imaginea de mai jos, care reprezinta o vedere din interiorul carcasei de inox se disting cele doua pompe, una pentru functia de aspiratie si una pentru suflanta de aer. Ambele sunt pompe profesionale special construite pentru a asigura functionarea continua a aparatului. Aspiratorul este complet automat si functioneaza cu fise sau jetoane care se pot procura de la automatul instalat in spalatorie.

interior aspirator self service profesional

Aspiratorul functioneaza la curent trifazic pentru care putem asigura toata gama de consumabile in viitor. In oferta noastra pentru echipamente pentru spalatorii self service puteti gasi toata gama de aparate necesare functionarii spatiului de servicii dintr-o spalatorie auto.

Pentru intrebari am deschis o pagina speciala cu intrebari si raspunsuri despre echipamentele din spalatoriile auto unde un consultant Wash Italia va raspunde intrebarilor dumneavoastra sau ne puteti contacta utilizand pagina de contact.

echipamente spalatorii self service